REAL-X IS GESLOTEN TOT NADER BERICHT!

In Real-X kan je skateboarden en skaten in de skatehal, die vol staat met skateobjecten, zoals een half-pipe, miniramp, street course, stairs en een vette bowl! In Real-X kanje skateboardlessen nemen en je kinderfeestje vieren.

In de kantine/entreeruimte, die gratis toegankelijk is, kan
je wat eten en drinken, breakdansen, flipperen, gamen, Pokémon en andere cardgames spelen of gewoon lekker ‘chillen’. Er is ook een winkeltje met schoenen, kleding, skateboards en toebehoren. Je kan ‘jammen’ met je vrienden op het podium, waar een piano, drumstel en andere instrumenten staan.

221212_skateles-real-x[1]Verder willen we jongeren graag stimuleren om te oefenen in de kunst die ze leuk vinden, zoals fotografie, tekenen en schilderen of video’s maken. Er is een Doka, een atelier/workshopruimte, een zeefdrukatelier en vaak zijn er exposities te bewonderen. Er is een podium voor optredens, er zijn oefenruimtes voor kleine bandjes te huur en er staat een opnamestudio voor je klaar!

Maandelijks of vaker houden we een event met wedstrijden waarbij je echt leuke prijzen kan winnen. Soms worden er zelfs geldprijzen beschikbaar gesteld door sponsoren!

oefenruimte

Het is dus eigenlijk teveel om op te noemen maar mocht je zelf ideeën hebben, dan staan we daar ook nog voor open 🙂

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en wat ze kosten.