REAL-X IS GESLOTEN TOT NADER BERICHT!

Website
Knipsel16717hMeer informatie over komende events/wedstrijden kun je vinden op de website van Real-X: http://www.real-x.org/new/events.html.
Op de homepage vind je relevant nieuws: http://www.real-x.org
Wil je op de hoogte blijven van events en het laatste nieuws, schrijf je dan in op onze website via de knop ‘inschrijfformulier’ in de linkerkolom. ls je ons wilt mailen met vragen of suggesties, stuur je mailtje dan naar: info@ real-x.org.
De initiatiefnemers van REAL-X zijn parkbeheerder David Hornbeck en algemeen manager Jolien Westerbroek. In dringende gevallen kun je ons telefonisch bereiken op: T 055 5225385 (niet voor boekingen) of M 06 108 34 625 (David – alleen tijdens openingstijden).

PLATTEGROND EN ROUTEBESCHRIJVING:
Je kan het park vinden aan de Vlijtseweg 148, 7317 AK in Apeldoorn. Het ligt op het voormalige fabrieksterrein van de Zwitsal fabrieken, ingang Noord. Real-X is te vinden in gebouw 54.

Met de auto
Knipsel16717iVanaf Amersfoort of Deventer (A1)
ga bij knooppunt Beekbergen richting Zwolle of Arnhem (A50)
(verder) vanaf Zwolle of Arnhem (A50) neem afslag 25, Apeldoorn Noord
en volg de Oost Veluweweg – Kanaal Noord, neem de 2e stoplichten rechtsaf, gelijk daarna ga je bij de 1e stoplichten linksaf de Vlijtseweg op. Voorbij bakkerij Fuite aan je linkerhand, ga je linksaf het terrein op.
Volg verder de bewegwijzering op het Vlijtsepark (Zwitsalterrein).

Met de bus
Bus 11 stopt op de Vlijtseweg maar rijdt (nog) niet in het weekend. Bus 10 komt er wel in het weekend in de buurt (5-10 min. lopen).
Check hier voor een reisadvies van het OV: http://9292.nl

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten, openingstijden en wat ze kosten.

150108RX-plattegrond_Vlijtseweg[1]