221212_pokemon_button

REAL-X IS GESLOTEN TOT NADER BERICHT!

Je kan in Real-X heel officieel het Pokemon kaartspel (leren) spelen in onze Pokemon Liga op donderdagmiddag tussen 15.00-18:00 uur.
Je kan elke week langskomen en spelen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hou wel de website of facebook in de gaten tijdens de vakantieperiodes zodat je weet of we zijn gesloten.

Soms zijn er speciale Pokemon-events in Real-X, zoals een
Pre Release, een Pokemon Liga Challenge of Pokemon VG Challenge (nintendo videogame). Kijk hiervoor op de pagina events.

De Real-X Liga heet: Real-X Pokemon Gym.

Als je komt, kan je je kaartjes meenemen maar dat hoeft niet gelijk. We hebben altijd wel een oefendeckje voor je te leen. Misschien weet je nog helemaal niet hoe het Pokemon kaartspel gespeeld moet worden. Nou, dan leren we je het gewoon. Een korte beschrijving vind je hier.

Een uitgebreide beschrijving (in het Engels) vind je hier:

Elke keer als je komt en wekelijks speelt, verdien je punten waar je weer leuke prijsjes mee kan winnen. Als je meedoet aan wedstrijden kan je speelpunten verdienen waarmee je (als je er veel hebt) kan meedoen aan groet internationale wedstrijden. Vaak win je met wedstrijden een prijs, zoals een pakje Pokemon kaartjes (booster pack) of een speciale kaart. Elk seizoen (maand) ontvang je ook altijd een bijzondere kaart of aandenken van Pokemon.

Kom je voor het eerst, dan ontvang je van ons een id nummer waarmee je je op de officiële website van Pokemon.com kan inschrijven. Op de website Pokemon.com kan je het spel downloaden spelen en oefenen.

Voor alle informatie over de andere liga’s, de spelregels, de wedstrijden, het inschrijven voor wedstrijden, het aanmaken van een ‘my trainer clubaccount’ op www.pokemon.com en nog veel meer, kan je het beste deze site bezoeken: http://www.pokemon-organizedplay.eu

En je kan het altijd aan ons vragen 🙂

We zien je graag verschijnen op donderdagmiddag!

Je Gym-Leader

pokemon-X