221212_pokemon_button

Je kan in Real-X heel officieel Pokemon spelen in onze Pokemon Liga op donderdagmiddag tussen 15.00-17.30 uur.
Je kan elke week langskomen om het te proberen.
Hou wel de website of facebook in de gaten tijdens de vakantieperiodes.

Soms ook zijn er speciale Pokemon-events in Real-X, zoals
Pre Release, een Pokemon Liga Challenge (card game – lees hier meer) of Pokemon VG Challenge (nintendo videogame).
Kijk hiervoor op de pagina events.

De Real-X Liga heet: Real-X-Pokemon-Gym.

Als je komt, kan je je kaartjes meenemen maar dat hoeft niet gelijk. We hebben altijd wel een oefendeckje voor je te leen. Misschien weet je nog helemaal niet hoe het Pokemon kaartspel gespeeld moet worden. Nou, dan leren we je het gewoon. Een korte beschrijving vind je hier.

Een uitgebreide beschrijving (in het Engels) vind je hier:

Elke keer als je komt en speelt, verdien je punten daar kan je weer leuke prijsjes mee winnen. Als je meedoet aan wedstrijden kan speelpunten verdienen en vaak een prijs, zoals een pakje Pokemon kaartjes (booster pack) of een speciale kaart. Aan het eind van elk seizoen ontvang je ook altijd een bijzonder speldje of aandenken.

Kom je voor het eerst, dan ontvang je van ons een id nummer waarmee je je op de officiële website van Pokemon.com kan inschrijven. Ook op de website kan je het spel spelen en oefenen.

Voor alle informatie over de andere liga’s, de spelregels, de wedstrijden, het inschrijven voor wedstrijden, het aanmaken van een ‘my trainer clubaccount’ op www.pokemon.com en nog veel meer, kan je het beste deze site bezoeken: http://www.pokemon-organizedplay.eu

We zien je graag verschijnen op donderdagmiddag!

Je Gym-Leader

pokemon-X