over real-x

laatste nieuws

schrijf je in !

contact

Pokemon Prerelease tcg

Als je in Real-X meedoet aan een Pokemon Prerelease, dan speel je tegen spelers van de Real-X Gym en spelers van buitenaf die het ook leuk vinden om de net uitgebrachte Pokemon kaarten uit te proberen.

De Prereleases zijn een leuke manier om een nieuw uitgebrachte set te ontdekken en uit te proberen. Je hebt na een Prerelease nog 3 weken voordat de officiële wedstrijden starten waarin deze sets gespeeld mogen worden om een goed deck met de nieuwe kaarten samen te stellen. En het is natuurlijk altijd gezellig om met andere Pokemon tcg fans te spelen!
Tijdens de Prerelease krijg je een speciale Prerelease doos. Hierin zitten een aantal voorgeselecteerde kaarten die een goede basis vormen voor de nieuwe set. Maar ook nog 4 booster packs van de nieuwe serie en een exclusieve folie-promo kaart. In Real-X kost een Prerelease kit 28,50 euro. Na afloop van de Prerelease krijgen spelers nog 3 extra boosterpacks van de nieuwe set. Dus eigenlijk een koopje als je nagaat dat een boosterpack al gauw 6 euro kost.
Tijdens de Prerelease gebruiken spelers uitsluitend de kaarten uit hun Prerelease doos en basis energiekaarten waarmee ze een deck van 40 kaarten bouwen. Spelers maken een set-up met slechts 4 prijskaarten.
Als je zelf niet genoeg energiekaarten hebt, kan je die van ons gebruiken.
Inschrijving
Let op! Er is beperkt ruimte, dus schrijf je tijdig vooraf in met je volledige naam, geboortedatum en player id via de
e-mail van Real-X om teleurstelling te voorkomen. (Als je nog geen player id het, kunnen wij daarvoor zorgen). Bij verhindering graag zsm je terugtrekking aan ons doorgeven.
We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien tijdens een Prerelease :-)